درباره حوزه ساوه
حوزه های علمیه شیعه ، وامدار جهادعلمی فرزانگان دانش هستند. نوابغ علمی حوزه ها در راه اشاعه دانش دین ، جان دادند و با تلاش و پشتکار و نبوغ ، ژرفای دین پژوهی را میراث ماندگار ساختند.حوزه های علمیه شیعه ، وامدار جهادعلمی فرزانگان دانش هستند. نوابغ علمی حوزه ها در راه اشاعه دانش دین ، جان دادند و با تلاش و پشتکار و نبوغ ، ژرفای دین پژوهی را میراث ماندگار ساختند.
در این میان تلاش دقیق و ژرف علمی زنان فاضله و مجتهده را نمی توان نادیده انگاشت و تحصیل علوم دینی بانوان سابقه ای بس طولانی دارد و تاریخ افتخار آفرین شیعه ، نام چنین زنان فاضله و مجتهده ای را در خود ثبت کرده است.
و مفتخریم که در این شرایط حساس هجمه فرهنگی بیرحمانه دشمنان علیه اسلام ناب محمدی (ص) و روحانیت در راستای اندیشه های تابناک حضرت امام خمینی (ره) و جهت تحقق منویات حکیمانه رهبر فرزانه و معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) در خدمت رسانی به این مجموعه گام هایی برداریم. بی شک پیمودن این راه پرفراز و نشیب با همه تلاش ها و کوشش ها نیاز به راهنمایی و مساعدت های همه دلسوزان و دوستداران دیندار نظام و انقلاب اسلامی را دارد که با تحقق این مجموعه ، برای اعتلای سطح علمی – دینی و فرهنگی خواهران طلبه ، انجام این امر باقیه صالحه ای در جهت زمینه سازی دولت کریمه حضرت ولی عصر (عج) بوده و خدمت به سربازان آن حضرت زاد و توشه ی اخروی گردد.
مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها با توفیقات ذات اقدس الهی و عنایات حضرت ولیعصر (عج) با همت والای موسسین محترم حاج جواد و حاج محمد مقدم در سال 1380-1379 زیرنظر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران تاسیس گردید و در بدوتاسیس در منزلی استیجاری باحضور 25طلبه آغاز گردید و در سال 1380 با اهدای قطعه زمینی از طرف دو خانم خیر بنای ساختمان در مساحت 400 متر آغاز به ساخت گردید و در سال 1381 با زیربنای 1200 متر در چهار طبقه باحضور مسئولین محترم مرکز مدیریت حضرت حجه الاسلام جمشیدی و حجه الاسلام دانش و جمعی از مسئولین شهرستان و خانواده شهدا افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت. که با توجه به استقبال گسترده خواهران علاقمند و مستعد برای تحصیل علوم حوزوی و معارف دینی و کافی نبودن فضا از سال 83 با تلاش بی وقفه و مجدانه مدیر و موسس ونیز مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران بخصوص جناب آقای عبداللهی (حفظه ا…) در سال 1388 موفق به خرید قطعه زمینی به مساحت 12هزارمتر مربع به قیمت دولتی از سازمان زمین شهر وشهرسازی گردیده است.
که به مرحمت الهی با کمک های موسس و مدیریت محترم استان درحال حاضر در حال تکمیل این پروژه عظیم و ارزشمند می باشند و امیدواریم تا شهریور برای سال تحصیلی 92-91 بتوانیم از این مجتمع بهره برداری بنماییم.
جهت ارتقای سطح علمی طلاب فارغ التحصیل سطح دو و تکمیل دروس حوزوی اقدامات شایسته ای صورت گرفته که امیدواریم با همکاری شورای گسترش حوزه های علمیه و تلاش مدیریت محترم استان شاهد راه اندازی و تشکیل مقطع سطح سه (کارشناسی ارشد) درسال تحصیلی 92-91 باشیم و ساختمان فعلی به طلاب سطح سه اختصاص داده می شود.
اللهم وفقنا لما تحب و ترضی