بخور نخورهای سفر
23 اسفند 1395 توسط رضوانی
1. برای پیشگیری از مسمومیت و تب شدید، تخم مرغ، سوسیس و کالباس را که حدود 12 ساعت در هوای آزاد و خارج یخچال نگه داشته شده است، مصرف نکنید.
2. ترجیحا غذای خود را به همراه داشته باشید و از مصرف مواد غذایی مانند سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده و پیاز در اماکن عمومی خودداری کنید چون مسمومیت با این مواد می تواند در مواردی منجر به مرگ هم بشود!
3. مصرف آب سالم و نوشیدنیهای سالم بدون گاز به ویژه دوغ شیوه مناسبی برای حفظ سلامت در مسافرت های نوروزی است.
4. در سفر معمولا آب خوردن فراموش می شود. بنابراین میان وعده هایتان را از میان میوه ها و سبزیجاتی مثل هویج، گوجه فرنگی و ساقه کرفس انتخاب کنید که دارای آب، املاح و ویتامین های مورد نیاز بدن هستند.