برگزاری مراسم ویژه شهادت امام هادی علیه السلام
به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها و همزمان با فرا رسیدن سالروز شهادت امام علی النقی علیه السلام مراسم سخنرانی، عزاداری و سینه زنی برگزار گردید.
در این مراسم پس از ذکر مصیبت و عزاداری؛ مرضیه فرد شوکتی معاونت آموزش و از اساتید اخلاق مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها ضمن عرض تسلیت به مناسبت این روز در ابتدای سخنان خود حدیثی از امام هادی علیه السلام را بیان نمود که ایشان میفرمایند: هر که از نافرمانی خدا بپرهیزد، مردم از نافرمانی او پرهیز کنند. هر کس از خدا اطاعت کند، دیگران از او اطاعت می کنند و کسی که از دستورهای خالق فرمان برد، هیچ باکی از خشم آفریدگان نخواهد داشت. هر کس خالق را به خشم آورد، باید بداند که از خشم مردم در امان نخواهد بود.
خانم شوکتی در معرفی حضرت هادی علیه السلام خاطر نشان کرد: آقا ابوالحسن امام هادی علیهالسلام در سال ۲۱۲ هجری قمری در مدینه منوره متولد شد و تا سال ۲۳۶ در مدینه منوره تشریف داشتند و بعد از شهادت والد بزرگوارشان امام جواد علیهالسلام، مقام امامت به ایشان رسید در حالی که سن مبارک ایشان حدود ۸ یا ۹ سال بود و نباید تعجب کرد که کودکی هشت ساله بتواند چنین بار بزرگی را بر دوش بکشد؛ چرا که ما اگر امام و مقام او را بشناسیم، درک این مسائل آسان است.
وی افزود: مقام علمی امام به گونهای بود که همه در مقابل او خضوع و خشوع مینمودند و در عین حالی که در اطراف متوکل کسانی بودند که خود را فقیه میدانستند، اما در بسیاری از مسائل به امام هادی مراجعه مینمودند و ایشان در زمینه های مختلف شاگردان فراوانی تربیت نمودند.
خانم شوکتی در ادامه با معرفی یکی از شاگردان امام هادی علیه السلام گفت: حضرت عبدالعظیم حسنی، امام رضا علیه السلام و امام جواد علیه السلام را درک کرده و ایمان خویش را بر امام هادی علیه السلام عرضه داشت و در زمان وی وفات یافت و پیرامون این شخصیت بزرگوار گفته شده: حضرت عبدالعظیم هرگاه وارد مجلس امام امام هادی علیه السلام میشد، با کمال ادب و خضوع و غایت حیا و تواضع، به محضر آن امامان سلام عرض می کرد و امام پس از جواب سلام، او را نزدیک خود میخواند و در کنار خویش مینشاند؛ به حدّی که زانوی او به زانوی امام میچسبید و امام، کاملا از احوال او سؤال میکرد. این برخورد موجب حسرت و غبطه دیگران میشد.
معاونت آموزشی مدرسه در پایان با ذکر حدیثی دیگر از امام هادی علیه السلام پیرامون خشم و غضب طلاب را به آرامش، صبوری و سعه صدر داشتن علی الخصوص در برخورد با اعضای خانواده دعوت نمود.