خورش کرفس
کرفس دوتا کوچیک یا یک عدد بزرگ
گوشت گوسفندی خورشتی
نعناع و جعفری و کمی سبزی قورمه کلا ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
زعفران
نمک و فلفل
لیمو تازه ۵ عدد
طرز تهیه:
اول پیاز رو تو روغن سرخ میکنیم و گوشت رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و ساقه کرفس ها روبه اندازه یک بند انگشت خورد کردیم رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و برگهای تازه کرفس که زرد رنگه رو با نعناع و جعفری خورد کرده اضافه کرده و کمی تفت داده (میتونیم جدا سرخ کنیم و به خورش اضافه کنیم )ولی من کرفس رو سرخ نمیکنم و کمی از سبزی قورمه بهش اضافه میکنم و کمی نعناع و جعفری. وهیچ کدوم رو سرخ نمیکنم در حد یک تفت دادن.
بعد آب بهش اضافه میکنم تا کامل بپزن .
نمک و فلفل اضافه کرده و چند دقیقه قبل خاموش کردن آب زعفرون اصافه میکنم و اب لیموهای تازه رو اضافه میکنم تا اندازه ای که طعمش رو دوست داریم و دوتا جوش خورد سریع خاموش میکنیم
میتونید از آبغوره یا خود ابلیمو یا لیموعمانی با یک قاشق رب درست کنید ولی لیمو تازه یه چیز دیگه ست.