دستور پخت باقالی پلو با گوشت
زمان آماده سازی:
20دقیقه
زمان پخت:
180دقیقه
مناسب برای:
3 تا 4 نفر
مواد لازم:
برنج : 2 پیمانه
باقالی از دو پوست درآورده و قاچ شده : تقریبا 2 پیمانه
شوید خشک : 5 تا 6 قاشق غذاخوری
گوشت : 750 گرم
پیاز : دو عدد
سیر : 3 حبه
چوب دارچین : یک تراشه
رب گوجه فرنگی : یک قاشق
نمک فلفل و زعفران : به میزان لازم
طرز پخت و تهیه:
گوشت را با آب یک پیاز و چوب دارچین بگذارید تا آرام بپزد. وقتی نیم پز شد نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید تا خوب بپزد و نصف استکان آب داشته باشد.
به گزارش آکاایران: برنج و باقالی های شسته را با آب و نمک توی دیگ جادار بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از آبکش کردن کمی آب ولرم روی مواد بریزید شوید را هم اضافه و خوب مخلوط کنید.
آب گوشت را صاف کنید. کف دیگ را کمی روغن و کمی آب گوشت بریزید. برنج را روی آن ریخته و بگذارید روی حرارت تا بخار کند. بعد از بخار کردن بقیه آب گوشت را با کمی زعفران و روغن مخلوط کنید و روی برنج دهید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.
پیاز دیگری را خلال کنید و با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
یک حبه سیر خرد شده را هم اضافه کنید و با زردچوبه و رب گوجه فرنگی تفت دهید. گوشت های پخته را هم به آن اضافه کنید و تفت دهید.