مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها ساوه

  • صفحه اصلی 
  • تماس با ما 
  • ثبت نام 
  • ورود 

رنگینک مجلسی

23 اردیبهشت 1398 توسط رضوانی

 

❤️اردسفید۱پیمانه
❤️اردنخودچی ۱/۴پیمانه،،به جاش میشه اردسفیداستفاده کرد
❤️کره ۱۰۰گرم
❤️پودرقند۳قاشق غذاخوری
❤️دارچین ۱قاشق چایخوری
❤️پودرهل ۱قاشق مرباخوری
❤️پودر زنجبیل ۱قاشق مرباخوری
❤️خرما وگردوبه مقدار لازم


کره روآب میکنیم
بعدآردهارواضافه میکنیم،
بایدکره خوب جذب آردهابشه،وحالت خمیری پیدابکنه،شل نباشه ،
روی حرارت میگذاریم،ومدام هم میزنیم تابه رنگ دلخواه برسیم ،❤️
بعدحرارت روخاموش میکنیم،
کمی که از حرارت افتادبهش،پودرقند،،،،هل،،دارچین،،زنجبیل،،رااضافه میکنیم وهم میزنیم تاموادیکدست بشه،هسته خرماهاروجدامیکنیم،وداخلشون گردومیگذاریم،وخرمارابه اندازه قالبمون،شکل میدیم،
حتماقالبتون سیلیکونی باشه،،
کمی از حلوای آماده شده رودرقالب میریزیم پرس میکنیم
لایه ی بعدی خرماهارومیگذاریم،یه کم فشارمیدیم،
ومجددحلوامیریزم روی حلواهاوبعدباپشت قاشق یامثل من باانگشت صاف میکنیم❤️

قالب روچندساعتی داخل فریزرمیگذاریم(من داخل یخچال گذاشتم)تاکاملاببنده،بعداز قالب جدامیکنیم .

به همین راحتی به همین شیکی وخوشمزگی 

اینم پایان آموزش،❤️
امیدوارم ازاین آموزش که مخصوص ماه رمضان،بودخوشتون اومده باشه،،درست کنید ولذت ببرید❤️التماس دعای فرج❤️

 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: اشپزی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اوقات شرعی

موضوعات

  • متفرقه
  • آموزش
    • علوم قرآن و حدیث
    • نمونه سوال کلیه دروس
    • مهارتهای زندگی
  • یاد امام و شهدا
  • اهل بیت (علیهم‌السلام)
    • حدیث و سخنان
    • زندگینامه و تاریخ
    • فضائل و مناقب
    • ولادت / شهادت
  • احکام عملی
  • طلاب
    • دل نوشته های طلاب
  • در محضر بزرگان
  • اخبار و اطلاعیه های مدرسه
  • فناوری اطلاعات و رایانه
  • نکات جالب
  • دعا و مناجات
  • پادکست
  • اخلاق
    • رذایل اخلاقی
    • فضایل اخلاقی
  • عکس نوشته
  • پزشکی
  • اشپزی
  • شبهات
  • احکام
  • سیاسی
  • داستان
  • اعمال روز
  • گفتار خنده دار

صفحه ها

  • درباره حوزه ساوه
  • سیستم آزمون سایت
  • ساوه شناسی
  • نویسندگان وبلاگ

جستجو

خبرنامه

آمار

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس