شیرینی اسکار
50گرم روغن صاف قنادی یا جامد
25گرم کره
1پیمانه آرد(125گرم)
یک سوم پیمانه یالیوان پودر قند(50گرم)
تخم مرغ1عدد
پودر هل نصف ق چایخوری
وانیل نوک ق چایخوری
گردوی خورد شده یا کنجدیا پودرنارگیل
??روغن وکره روکه تو دمای محیط گذاشتیم نرم شدن به همراه پودر قند که روی روغن وکره مون الک کردیم
انقدر باهمزن میزنیم تا سفید وپوک بشن،بعد زرده تخم مرغ رو جداکرده وبه همراه پودر هل و وانیل اضافه میکنیم و دوباره چنددقیقه همزن رو روشن میکنیم تا مواد یکدست بشه ؛
آخر کار آرد رو الک میکنیم رو مواد واول آروم با قاشق و بعد کم کم با دست ورز میدیم؛
نبایدخمیرو زیاد ورز بدیم چون روغن میندازه و شیرینی خشک میشه.
وقتی خمیر آماده شد کاغذ روغنی رو کف سینی فر پهن میکنیم و از خمیر به اندازه ی یک گردو برمیداریم گرد میکنیم و مینداریم تو سفیده ی تخم مرغ که یکم بادست همزدیم تااز لختگی دربیاد وبعد بنا به سلیقه و ذائقه داخل پودر گردو یا کنجد یا نارگیل میغلتونیم وداخل سینی فرکه آماده کردیم میچینیم.
فر با دمای150درجه س رو گرم وروشن میکنیم به مدت15دقیقه تو فرمیگذاریم وبعدازاین مدت زمان مدام به شیرینی ها سرمیزنیم تا زیرش خیلی برشته نشه یا نسوزن.
بعد که آماده شد از فر خارج میکنیم و هروقت سرد شد میتونیم شیرینی هارو برداریم.☺️شیرینی خیلی راحت و کم دردسریه.
نوش جان