مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها ساوه

  • صفحه اصلی 
  • تماس با ما 
  • ثبت نام 
  • ورود 

كيك باقلوا

12 بهمن 1397 توسط رضوانی

 

آرد سفيد ٢ليوان
شكر١ليوان
ماست شيرين١ليوان
روغن مايع١ليوان
تخم مرغ٤عدد
بكينگ پودر٢ق چ
پودر هل يك قاشق چاي خوري

✍مواد لازمه شربت:
اب يك دوم لیوان
شكريك ليوان
گلاب يك دوم لیوان
زعفرون هرچي كرمتون هرچي بيشتر خوشمزه و خوش رنگتر


قالب بیت در سی رو كاغذ روغني بندازيد و چرب كنيد!!
البته من کاغذروغنی نذاشتم وفقط با روغن جداکننده چرب کردم
براي تزيين پودر نارگيل و پسته
فر رو ازقبل روشن كنيد و گرم كنيد!
ارد و ب پ رو ٣بار الك كنيد!!!
شكر رو همراه تخم مرغ و پودر هل حدود٥دقيقه هم
بزنيد تا حجيم شه!!
حالا روغن رو اضافه كنيد و هم بزنيد تا روغن به خورد تخم مرغها بره!
بعد ماست شيرين رو بهش اضافه كنيد حدود ٣٠ثانيه هم بزنيد!
اردو ب پ رو كم كم اضافه كنيد و با هم زن دستي هم بزنيد تا گلوله اردي باقي نمونه كه بعد پخت مزه تلخي به كيك ميده!!
حالا مواد كيك رو داخل قالبي كه چرب و كاغذ روغني انداختين،بريزيد
و در فر گرم شده به مدت ٣٠دقيقه با دماي ١٨٠درجه اجازه بدين بپزه و رنگش طلايي شه،
و اگه مايل بودين چند دقيقه اخر روي كيك رو گريل كنيد!
حالا اجازه بدين كيك خنك شه و شربت ولرم روبه خنکی رو اضافه كنيد.

 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: اشپزی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اوقات شرعی

موضوعات

  • متفرقه
  • آموزش
    • علوم قرآن و حدیث
    • نمونه سوال کلیه دروس
    • مهارتهای زندگی
  • یاد امام و شهدا
  • اهل بیت (علیهم‌السلام)
    • حدیث و سخنان
    • زندگینامه و تاریخ
    • فضائل و مناقب
    • ولادت / شهادت
  • احکام عملی
  • طلاب
    • دل نوشته های طلاب
  • در محضر بزرگان
  • اخبار و اطلاعیه های مدرسه
  • فناوری اطلاعات و رایانه
  • نکات جالب
  • دعا و مناجات
  • پادکست
  • اخلاق
    • رذایل اخلاقی
    • فضایل اخلاقی
  • عکس نوشته
  • پزشکی
  • اشپزی
  • شبهات
  • احکام
  • سیاسی
  • داستان
  • اعمال روز
  • گفتار خنده دار

صفحه ها

  • درباره حوزه ساوه
  • سیستم آزمون سایت
  • ساوه شناسی
  • نویسندگان وبلاگ

جستجو

خبرنامه

آمار

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس