نان کماج
27 آذر 1397 توسط رضوانی
مواد لازم :
شکر وروغن مایع هرکدام 150گرم
آرد 750 گرم
خمیر مایه دو قاشق غذاخوری ونصف لیوان آب ولرم
تخم مرغ دوعدد ویک زرده برای رو مالی
نمک نصف چایخوری و وانیل یک چهارم چابخوری
طرز تهیه:
ابتدا خمیر مایه یک قاشق شکر و آب ولرم رو مخلوط میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد بعد خمیر مایه عمل اومده رو با تخم مرغها شکر وروغن مایع مخلوط میکنیم وبعد وانیل ونمک و آرد رو بتدربج اضافه میکنیم ممکنه تمام آرد مصرف نشه تا وقتیکه خمیر بدست نچسبه کمی ورز میدیم بعد باسلفون میپوشونیم ویه پارچه کلفت روش میندازیم ویک ساعت در دمای محیط قرار میدیم بعد رو مالی میکنیم ودوباره بیست دقیقه استراحت میدیم برای روشم کمی از خمیرو برداشته به شکل نوارهای باریک دربیارین وبشکل شطرنجی رو خمیر درست کنین.