مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها ساوه

  • صفحه اصلی 
  • تماس با ما 
  • ثبت نام 
  • ورود 

کلوچه خرما گردو

03 دی 1397 توسط رضوانی

 

این کلوچه یکی از کلوچه های خوشمزه کشور ترکیه است که بافتی شبیه نون داره و بسیار خوشمزه است و یک صبحانه و همینطور یک میان وعده عالیه.

موادلازم:
آرد                      2تا 3 پیمانه
شکر                   50گرم
شیر                    150گرم
آب                       50گرم
تخم مرغ                1عدد
کره                          75گرم
پودر خمیرترش                12گرم
وانیل                               1/4ق چ

موادمیانی:
گردوی نگینی                   50گرم
خرمای له شده                 50گرم
دارچین                           1ق چ

رومال:
زرده تخم مرغ                       1عدد
زعفران دمکرده                       1ق س
کنجد وسیاه دانه برای تزئین               مقداری

نکته:
تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشن.
شیر وآب ولرم روبه گرم باشه.
به جای خرمای له شده می تونین از هر خرمایی به صورت چیپسی استفاده کنین.
برای اطمینان از سالم بودن مایه خمیر؛ پودر خمیر ترش رو با 1قاشق چایخوری شکر و50گرم آبی که در مواد لازم داریم مخلوط کنین و درش رو بذارین اگر سالم باشه بعد از 5 دقیقه کف می کنه و روی آب حباب جمع می شه.
بعد داخل موادتون بریزین.

طرز تهیه:


شیر+ آب+ تخم مرغ+وانیل+پودرخمیرترش+شکر+کره رو باهم مخلوط می کنیم.(نیازی به همزن نیست فقط با مفتول یا چنگال به هم می زنیم).
بعد 2پیمانه آرد رو اضافه می کنیم و مابقی آرد رو تا جایی اضافه می کنیم که خمیر نرم ولطیفی داشته باشیم و خمیر کمی چسبنده باشه.
 روی ظرف خمیر رو می پوشونیم و نیم ساعت در هوای محیط بهش استراحت می دیم.
بعد از استراحت خمیر رو ورز مختصری می دیم تا هوای اضافه اش گرفته بشه بعد خمیر رو باز می کنیم و کاتر گرد می زنیم و 1 ق م از مواد میانی وسط خمیر می ذاریم و خمیر رو می بندیم و در دست گرد می کنیم.
بعد در سینی چرب شده می چینیم. می تونیم به جای چرب کردن سینی از کاغذ پوستی استفاده کنیم و کف سینی کاغذ قرار بدیم.
روی کلوچه مهر می زنیم. ویا با چنگال یا هر وسیله ای که در اختیار دارین روی کلوچه ها طرح بزنین. من با قیچی برش زدم .بعد دوباره 15 دقیقه روی سینی رو می پوشونیم و بهش استراحت می دیم.
بعد از استراحت رومال می زنیم و سیاه دونه و کنجد می پاشیم.
 سینی رو در فری که از 20 دقیقه قبل با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کردیم قرار می دیم.15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت نیاز داریم.
برای خوشرنگ شدن روی کلوچه ها سینی رو در گرمخونه می ذاریم ویا اینکه گریل می کنیم.
مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: اشپزی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اوقات شرعی

موضوعات

  • متفرقه
  • آموزش
    • علوم قرآن و حدیث
    • نمونه سوال کلیه دروس
    • مهارتهای زندگی
  • یاد امام و شهدا
  • اهل بیت (علیهم‌السلام)
    • حدیث و سخنان
    • زندگینامه و تاریخ
    • فضائل و مناقب
    • ولادت / شهادت
  • احکام عملی
  • طلاب
    • دل نوشته های طلاب
  • در محضر بزرگان
  • اخبار و اطلاعیه های مدرسه
  • فناوری اطلاعات و رایانه
  • نکات جالب
  • دعا و مناجات
  • پادکست
  • اخلاق
    • رذایل اخلاقی
    • فضایل اخلاقی
  • عکس نوشته
  • پزشکی
  • اشپزی
  • شبهات
  • احکام
  • سیاسی
  • داستان
  • اعمال روز
  • گفتار خنده دار

صفحه ها

  • درباره حوزه ساوه
  • سیستم آزمون سایت
  • ساوه شناسی
  • نویسندگان وبلاگ

جستجو

خبرنامه

آمار

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس