کیک عسلی
کیک عسلی
مواد لازم:
تخممرغ دو عدد درشت
شکر 2/3 پیمانه
ماست 2/3 پیمانه
عسل 1/3 پیمانه
روغن مایع 2/3 پیمانه
آرد سفید 1 و1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
هل یک دوم قاشق چایخوری
گلاب یک ق غ
طرز تهیه:
ماست را دریک ظرف جداگانه می ریزیم و بکینگ پودر را روی ماست میریزیم و ی کوچولو هم میزنیم… وحالا شکر و روغن مایع را در ظرف دیگری میریزیم و با همزن برقی میزنیم فقط در حدی که مخلوط بشه، و بعد پودرهل و گلاب را به شکرو روغن اضافه می کنیم و با همزن برقی می زنیم و بعد تخم مرغها رابا فاصله اضافه می کنیم و هم میزنیم وبعد عسل را اضافه می کنیم و باز با همزن میزنیم و بعد ماست و بکینگ پودر را که مخلوط کرده ایم را به بقیه مواد اضافه میکنیم و یک کوچولو هم میزنیم و در نهایت آرد را که سه بار الک کرده ایم را اضافه میکنیم.. 2/3 کپسول ها را پر میکنیم و در فری که از قبل با دمای 180 درجه به مدت بیست و پنج دقیقه گرم کرده ایم قرار میدهیم