کیک یخچالی
مواد لازم
شیر ………………………..۲ لیوان
شکر ………………………..۱لیوان
کاکائو………………………..سه قاشق غذا خوری
کره…………………………. ۵۰ گرم
آرد …………………………..۲ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور ………..۲ بسته بزرگ ( یا هرنوع بیسکویت ساده دیگه )
گردوی خرد شده ………….به مقدار لازم
موز حلقه شده ……………یک عدد
طرزتهیه
ابتدا شیر،شکر ،آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود .( میتوانید با همزن بزنید )
بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشد و سفتیش مثل فرنی شود.
بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و از روی گاز بردارید.
ته یه قالب مستطیل یه ردیف بیسکویت بچینید( میتوانید ته ظرف کاغذ روغنی پهن کنید ).
سپس مقداری گردوی خرد شده بر روی آن بپاشید به طوری که تمام سطح بیسکوییت پوشانده شود.
بعد موزهای حلقه شده را هم بر روی ان بچینید.
سپس مایع شکلاتی را در حالیکه داغ است بر روی آن بریزید.
مجددا یه لایه دیگر بیسکوییت ،گردوی خرد شده و موز را چیده و مایع شکلاتی داغ را اضافه کنید.
این کار را آنقدر ادامه بدهید که مواد تمام شود.،
بهتره لایه آخر از مایع شکلاتی باشه
کیک را حداقل سه تا چهارساعت بزارید تو یخچال تا خودش را بگیرد،
بعد برش بزنید و سرو کنید.
نکات مهم
۱-در صورت تمایل میتوانید این دسر خوشمزه را به صورت تک نفره و در قالب های کوچک تهیه کنید و یا اینکه در قالب بزرگ تهیه کرده و برش بزنید.
۲-مایع شکلاتی حتما باید داغ باشد بنابراین سریع باید عمل کنید ، البته اگر مایع خنک شد میتوانید مجددا چند دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار بدهید.
۳-بهتر است این دسر یک روز قبل از میهمانی تهیه شود تا بخوبی جا بیفتد.
۵-برای تزئین کیک می توانید از خامه فرم گرفته ،حلقه های موز و یا توت فرنگی و … نیز استفاده کنید.
۶-این دسر مانند شیرینی های تر بافتی نرم دارد و مناسب پذیرایی از میهمان است.
نوش جان….?