اموزش شیرینی توت
250 گرم بادام خام
120 گرم پودر قند یا پودر شکر
2 قاشق سوپ خوری گلاب 2 تا 4 قاشق
طرز تهیه
ابتدا برای کندن پوست بادام ها باید آب جوش رو روی بادام ها بریزید و کنار بزارید تا چند دقیقه بمونه و خیلی راحت میتونید پوست بادامها رو جدا کنید .
سپس بادام ها رو در دستگاه یک دو سه یا غذاساز ریخته و همراه مقداری پودر قند یا پودر شکر آسیاب کنید اینجوری بادام ها به روغن نمیافتن . مخلوط بادام و شکر را توی کاسه ای ریخته و قاشق قاشق گلاب رو اضافه میکنیم و ورز میدیم در حدیکه مخلوط به شکل خمیر دربیاد و بشه تو دست بهش شکل داد شاید لازم نباشه همه گلاب رو اضافه کنید .
سپس خمیر رو به دو تا سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو با رنگ خوراکی رنگ کنید من به سه قسمت تقسیمشون کردم البته یه قسمتش بزگتر بود که اونو به رنگ قرمز دراوردم یه قسمت رو بدون رنگ گذاشتم و یه قسمت رو زرد کردم .
با قسمت قرمز و سفید توتهای قرمز و سفید درست کردم و با قسمت زرد زردالو شما میتونید با رنگ سبز سیب سبز درست کنید یا هر میوه و شکل دلخواهی .
بعد برای تزیین و خوشگلی کار بالای هر توت یا زردآلو خلال پسته زدم و تو شکر غلطوندم . این شیرینی بدون فر و خیلی آسون تهیه میشه و خیلی خوش طعمه و ماندگاری بالایی داره فقط تو ظرف دردار نگش دارید نوش جان