شیرینی ملکه بادام
ارد ۲ پیمانه،
تخم مرغ ۱ عدد،
کره ۱۰۰ گرم،
پودر هل۱/۲ ق چایخوری،
شکر ۲ق سوپخوری،
خامه ۱ ق غذاخوری ،
بکینگ ۱/۸ ق چایخوری
مواد روی شیرینی
عسل ۱/۲ پیمانه،
خلال بادام ۱ پیمانه،
خامه ۱/۸ پیمانه،
کره ۴۰ گرم،
زعفرون دم کرده ۲ ق سوپخوری
کره نرم شده وشکر رو خوب با همزن میزنیم تا مخلوط بشن وبعدتخم مرغ رو اضافه میکنیم ودوباره میزنیم وبعد خامه را اضافه کرده ودوباره میزنیم درحدی که مخلوط بشن
بعد آرد و بکینگ وهل رو که الک کردیم رو کم کم اضافه میکنیم
میتونیم با دور کند همزن مخلوط کنیم یا با قاشق تا خمیر نرمی بدست بیاد
توی نایلون میگذاریم ونیم ساعت استراحت میدیم در جای خنک وبعد خمیر رو توی سینی مورد نظر پهن میکنیم با چنگال سوراخ میکنیم چند جای خمیر رو تا پف نکنه ودر فر از قبل گرم شده در فر ۱۷۰ درجه ۱۰ دقیقه میپزیم
طوری که اگه به روی خمیر دست زدیم نچسبه اگر میچسبید ۵ دقیقه دیگه میگذاریم تا بپزه
حالا مواد رویه
تمام مواد رویه رو باهم مخلوط کرده روی حرارت ملایم میگذاریم تا بجوشه تقریبا ۵ دقیقه بعد مواد که کمی ازداغی افتاد روی خمیر میریزیم
مواظب باشید به کنارهای سینی نخوره مواد ودوباره در فر ۱۵۰ درجه طبقه بالا میگذاریم
حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا روش طلایی بشه وبعد از سرد شدن برش میدیم اگر خواستید روی شیرینی کمی تیره تر بشه روشو کمی گریل کنید.