شیرینی پیچ انگشتی
12 اسفند 1397 توسط رضوانی
زرده تخم مرغ ۲عدد
پودر قند ۱پیمانه
گردو خورد شده نصف پیمانه
پودر پسته اختیاری
وانیل نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ و پودر قند و گردو را هم زده تا کرمی و کشدار شود تقریبا باید پنج دقیقه هم بزنیم
بعد داخل سینی کاغذ روغنی میندازیم و با قاشق چایخوری با فاصله میریزیم و روش رو با پودر پسته تزئین میکنیم.
میتونیم توی فر به مدت پنج دقیقه بگذاریم یا روی گاز توی تابه بگذاریم.
من توی سینی گذاشتم رو بخاری.
فقط تا کاملا سرد نشه دست به شیرینیها نمیزنیم.