مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها ساوه

  • صفحه اصلی 
  • تماس با ما 
  • ثبت نام 
  • ورود 

طرز تهیه نان قندي

22 فروردین 1396 توسط رضوانی

 

مواد اوليه : ماست 1 ليوان / شكر 1 ليوان / تخم مرغ 3 عدد / كره 1.5 ليوان / بكينگ پودر 2 قاشق مرباخوري/ خميرمايه 2 قاشق غذاخوري/ گردو ، پودرقند و دارچين / آرد شيريني 1 كيلوگرم

طرز تهيه: تخم مرغ ها در ظرفي شكسته خوب هم مي زنيم تا زرده و سفيده كاملاً يك دست شود بعد ماست را اضافه كرده و هم مي زنيم . شكر را در يك ليوان آب سرد حل كرده و به مواد اضافه مي كنيم ، مايه خمير را كه قبلاً در آب ولرم حل كرده ايم به مواد اضافه مي كنيم و بعد بكينگ پودر و روغن را اضافه و خوب هم مي زنيم در آخر كم كم آرد را اضافه مي كنيم تا جايي كه هنگام ورز دادن ديگر به دست نچسبد ، بعد از تهيه خمير مربوطه آن را به گلوله هاي 2 سانتي درآورده و با وردنه صاف ميكنيم و در وسط ان مخلوط مخصوص نان قندي كه شامل ؛ پودر گردو ، دارچين و پودر قند مي باشد ، ميريزيم و  دو طرف خمير را بر روي هم گذاشته و به گونه اي مخصوص دور آن را مي پيچيم و در روغن سرخ مي كنيم.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 1 نظر

موضوعات: اشپزی لینک ثابت

نظر از: مبینا [بازدید کننده]
مبینا

سلام
از روی این دستور آشپزی برای تهیه نان قندی استفاده کردم خیلی خوب شد
بی نهایت سپاس

1397/12/25 @ 15:41


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اوقات شرعی

موضوعات

  • متفرقه
  • آموزش
    • علوم قرآن و حدیث
    • نمونه سوال کلیه دروس
    • مهارتهای زندگی
  • یاد امام و شهدا
  • اهل بیت (علیهم‌السلام)
    • حدیث و سخنان
    • زندگینامه و تاریخ
    • فضائل و مناقب
    • ولادت / شهادت
  • احکام عملی
  • طلاب
    • دل نوشته های طلاب
  • در محضر بزرگان
  • اخبار و اطلاعیه های مدرسه
  • فناوری اطلاعات و رایانه
  • نکات جالب
  • دعا و مناجات
  • پادکست
  • اخلاق
    • رذایل اخلاقی
    • فضایل اخلاقی
  • عکس نوشته
  • پزشکی
  • اشپزی
  • شبهات
  • احکام
  • سیاسی
  • داستان
  • اعمال روز
  • گفتار خنده دار

صفحه ها

  • درباره حوزه ساوه
  • سیستم آزمون سایت
  • ساوه شناسی
  • نویسندگان وبلاگ

جستجو

خبرنامه

آمار

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس