کیک ساده
مواد لازم:
بيسكويت ساده: 200 گرم
كره: 100 گرم
پنير خامهاي: 200 گرم
خامه: 200 گرم
وانيل: يك قاشق چايخوري
ژله آناناس: يك بسته
ژله توت فرنگي: يك بسته
شكر: نصف ليوان (اگر دوست داريد شيرين باشد)
يخ: چهار حبه
طرز تهیه:
1. بيسكويت را با دست خرد و با كره آب شده خوب مخلوط كنيد تا شكل خميري به خودش بگيرد، بعد كف يك ظرف سلفون بكشيد و بيسكويت را در قالب ريخته و با ته ليوان صاف كنيد و داخل فريزر بگذاريد.
2. حالا پنير خامهاي، وانيل و شكر را خوب هم بزنيد و خامه را به آن اضافه كنيد. در يك ظرف ديگر ژله آناناس را با نصف ليوان آب جوش مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا ژله كاملا حل شود، چهار حبه يخ را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا سرد شود، بعد ژله را به پنير اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شود.
3. پنير را به بيسكويت اضافه كرده و روي آن را كاملا صاف كنيد و داخل يخچال بگذارید تا خوب ببندد. ژله توت فرنگي را با يك ليوان آب جوش و چند تكه يخ مخلوط ميكنيد و وقتي چيزكيك كاملا سفت شد، ژله را به آرامي روي آن بريزيد و دوباره داخل يخچال بگذاريد تا كاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبههاي سلفون را بكشيد و به آرامي چيزكيك را از ظرف جدا كنيد. به همين راحتي.
براي اضافه كردن ژله به پنير حتما صبر كنيد تا ژله خنك شود، در غير اين صورت پنير حالت يكدستي خود را از دست ميدهد.